Hartvol school 

Deze verdiepende lessen zijn als een baken voor zelfonderzoek. In yoga noemen we dit Svadhyaya. De zin van alle vormen van yoga is het vinden van de verbinding met wie je wezenlijk bent. Vanuit de wens om meer in harmonie en eenheid te leven staan in deze 6 bijeenkomsten hartekracht, het voelen en zijn met wat er in jou leeft, centraal. In de intimiteit van een besloten groep kun je jezelf in de ander ontmoeten en in de ander jezelf herkennen. De lessen hebben geen vast kader en zullen in de groepsenergie ontvouwen. Dit vraagt van mij en van jou een diep vertrouwen en bovenal een open bewustzijn. 

Wat je inhoudelijk kunt verwachten zijn elementen uit yoga, mindfulness, heartfulness, meditatie, ademwerk, ontspanning, visualisatie als ook klankenreizen, inzicht-tarotkaarten en systemisch werk. 

Iets voor jou? Dan ben je op zoek naar verdieping en vind je het fijn om je daarbij te spiegelen aan anderen. Je hebt de behoefte om het hoogste uit jezelf te halen en de bereidheid om aan jezelf te werken. Het is niet nodig dat je ervaring hebt met yoga of meditatie. Wel dat je er open in kunt gaan. 

Investering € 210

Volg ons
Praktijk uren

maandagmiddag, dinsdagmiddag/avond, woensdag en donderdagochtend

Mobiel

06 23831425

Algemene voorwaarden
Praktijk adres:

Pr. Margriestraat 58
3241 VH Middelharnis

Aanmelden Nieuwsbrief