In mijn praktijk bied ik de volgende vormen van massage aan:

Ayurvedische Abhyanga massage 

Zet het lichaam aan tot het reinigen van afvalstoffen en stimuleert het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Door kloppen, kneden en los schudden van het lichaam wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en komen gifstoffen los. Het wrijven en uitwringen wordt vervolgens gedaan met verwarmde, natuurzuivere en rijkelijk vloeiende kruidenolie. Deze wordt op de constitutie van de persoon afgestemd en dringt diep door in de cellen. Niet alleen heeft dit een verjongende uitwerking op de huid, het zorgt voor een diepe ontspanning, ondersteunt de opname van voedingstoffen en harmoniseert de energieën in het lichaam.                                                                                                     

Er wordt naar de behoefte van het lichaam stevig, actief, openend en ritmisch gemasseerd, of diep, krachtig en indringend. Dit in combinatie met het stimuleren van marma -drukpunten.

1,5 uur €90 verdiepende sessie van 2 uur €110  

“De Ayurvedische massage gegeven door Lia heb ik als helend en verrijkend ervaren. De aanraking in verbondenheid zorgt voor diepe ontspanning. Haar onvoorwaardelijke liefde en toewijding voor lichaam en geest werkt diep door op zielsniveau. Zeker een aanrader”. 

Angelia

“als je op zoek bent naar een massage die volledig afgestemd wordt waar jij op dat moment behoefte aan hebt en waarin je volledig in de watten gelegd wordt. Waarin alle spieren en cellen in je lijf ontspannen en gereinigd worden. Is dit een fantastische massage die je zeker zou willen ervaren. Dan wil je niets anders meer, echt een cadeau voor jezelf.

Ellen

Holistic Pulsing 

Is een zachte, helende massage techniek, waarbij het lichaam in een stromende, golvende en wiegende beweging wordt gebracht in een op de persoon afgestemd ritme. Eenmaal in gang gezet worden deze bewegingen door het lichaam overgenomen. Dit kun je vergelijken met wanneer een steen in het water wordt gegooid en rimpels veroorzaakt door de gehele massa. De pulsen kunnen gecombineerd worden met rollende en strekkende bewegingen. Je ligt hierbij gekleed op een massagetafel.
Door de ritmische bewegingen komt het lichaam al snel tot rust. Het geeft, mede door de zachte benadering, de mogelijkheid tot overgave. Het cultiveert bewustzijn van grenzen en nodigt uit hiernaar te luisteren. Hierdoor ontstaat een vertrouwde en respectvolle sfeer waardoor de noodzaak om weerstand te bieden steeds minder wordt. Zo kan het lichaam zich openen en wordt spanning op een steeds dieper niveau losgelaten. Wanneer er behoefte is om gericht aan een blokkade te werken, dan wordt aangeraden om ten minste 5 sessies te ondergaan.                            

sessie van 1,5 uur kost € 85 verdiepende healing van 2uur €105

Deze sessies heb ik ervaren als een weg terug vinden naar mezelf. Zeer verrijkend, het gaf ruimtelijk inzicht, zodat ik vaker momenten mag ervaren waarin ik helemaal in het nu ben. Ben zeer dankbaar hiervoor. 

Lara

Thaise Yoga massage

Deze drukpuntenmassage is gebaseerd op eeuwenoude kennis en traditie en wordt liggend op een mat, gekleed in loszittende kleding op de grond gegeven. Door middel van handen, voeten en elleboog wordt er druk uitgeoefend op de energielijnen. Het masseren en bewerken van de acupunctuurpunten heeft een therapeutisch effect, doordat het blokkades losmaakt waardoor een vrije doorstroming van energie ontstaat. Daarnaast wordt het lichaam in verschillende yoga houdingen gestrekt waardoor de flexibiliteit zal toenemen. Deze intense massage methode heeft een stevige aanpak maar gebeurt invoelend en met respect. 

Duurt 1,5 uur en kost € 85

“Telkens ervaar ik de massage weer anders. Het is alsof je me meeneemt op innerlijke reis waarbij ik altijd weer helder en in harmonie thuiskom”.

Sanne

Mijn werkwijze kan hulp bieden wanneer: 

Aandachtspunten:

 • Er sprake is van een trauma
 • Je te maken hebt met verlies en rouw
 • Niet goed in contact bent met jezelf
 • Je afgesloten voelt
 • Bij slaapproblemen of stress
 • Als er spierspanning, stijfheid en gewrichtsklachten zijn
 • Je chronisch vermoeid bent
 • Bij rug en schouderklachten
 • Tijdens of na de zwangerschap 
 • Verkoudheid, koorts of teveel pijn hebben zijn contra-indicaties voor een massage
 • Eet voor de massage niet of weinig
 • Draag geen sieraden
 • Draag makkelijk zittende kleding zonder rits of knoop en bij Ayurvedische massage kleding die naderhand vies mag worden 
 • Neem na de massage de tijd om het gebeuren op je in te laten werken
 • Drink voldoende water na de behandeling 
 • Tijdens menstruatie word de Ayurvedische massage afgeraden
Volg ons
Praktijk uren

maandagmiddag, dinsdagmiddag/avond, woensdag en donderdagochtend

Mobiel

06 23831425

Algemene voorwaarden
Praktijk adres:

Pr. Margriestraat 58
3241 VH Middelharnis

Nieuwsbrief