In mijn praktijk bied ik de volgende vormen van massage aan:

Ayurvedische Abhyanga massage 

Zet het lichaam aan tot het reinigen van afvalstoffen en stimuleert het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Door kloppen, kneden en los schudden van het lichaam wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en komen gifstoffen los. Het wrijven en uitwringen wordt vervolgens gedaan met verwarmde, natuurzuivere en rijkelijk vloeiende kruidenolie. Deze wordt op de constitutie van de persoon afgestemd en dringt diep door in de cellen. Niet alleen heeft dit een verjongende uitwerking op de huid, het zorgt voor een diepe ontspanning, ondersteunt de opname van voedingstoffen en harmoniseert de energieën in het lichaam.                                                                                                     

Er wordt naar de behoefte van het lichaam stevig, actief, openend en ritmisch gemasseerd, of diep, krachtig en indringend. Dit in combinatie met het stimuleren van marma -drukpunten.

1,5 uur €95 verdiepende sessie van 2 uur €115  

“De Ayurvedische massage gegeven door Lia heb ik als helend en verrijkend ervaren. De aanraking in verbondenheid zorgt voor diepe ontspanning. Haar onvoorwaardelijke liefde en toewijding voor lichaam en geest werkt diep door op zielsniveau. Zeker een aanrader”. 

Angelia

“als je op zoek bent naar een massage die volledig afgestemd wordt waar jij op dat moment behoefte aan hebt en waarin je volledig in de watten gelegd wordt. Waarin alle spieren en cellen in je lijf ontspannen en gereinigd worden. Is dit een fantastische massage die je zeker zou willen ervaren. Dan wil je niets anders meer, echt een cadeau voor jezelf.

Ellen

Holistic Pulsing 

Is een zachte, helende massage techniek, waarbij het lichaam in een stromende, golvende en wiegende beweging wordt gebracht in een op de persoon afgestemd ritme. Eenmaal in gang gezet worden deze bewegingen door het lichaam overgenomen. Dit kun je vergelijken met wanneer een steen in het water wordt gegooid en rimpels veroorzaakt door de gehele massa. De pulsen kunnen gecombineerd worden met rollende en strekkende bewegingen. Je ligt hierbij gekleed op een massagetafel.
Door de ritmische bewegingen komt het lichaam al snel tot rust. Het geeft, mede door de zachte benadering, de mogelijkheid tot overgave. Het cultiveert bewustzijn van grenzen en nodigt uit hiernaar te luisteren. Hierdoor ontstaat een vertrouwde en respectvolle sfeer waardoor de noodzaak om weerstand te bieden steeds minder wordt. Zo kan het lichaam zich openen en wordt spanning op een steeds dieper niveau losgelaten. Wanneer er behoefte is om gericht aan een blokkade te werken, dan wordt aangeraden om ten minste 5 sessies te ondergaan.                            

sessie van 1,5 uur kost € 87,50 verdiepende healing van 2uur €113

“Deze sessies heb ik ervaren als een weg terug vinden naar mezelf. Zeer verrijkend, het gaf ruimtelijk inzicht, zodat ik vaker momenten mag ervaren waarin ik helemaal in het nu ben. Ben zeer dankbaar hiervoor.

Jessica

Healing sessie 

Een healing sessie is een combinatie van verschillende massage, aura en ademtechnieken. Deze sluit heel goed aan wanneer er sprake is van overprikkelbaarheid, zwangerschap, emotionele onbalans en trauma heling. Het is een zachte en vertragende aanraking waarbij het zenuwstelsel tot rust komt. Je ligt hierbij gekleed op een massagetafel. Voordat je komt liggen stemmen we af. Wat speelt er, waar heb je echt behoefte aan. Dit gebeurt in gesprek maar dikwijls via meditatie of invoel oefeningen. Soms gebruik ik inzichtelijke kaarten of het vingerlabyrint als ingang. En een andere keer doen we eerst een yoga oefening. Je wordt gewiegd doormiddel van zachte pulserende bewegingen. Aangeraakt met reiki en ook middels Cranio Sacrale handposities. Deze werken door op de fascia, het netwerk dat alle spieren, gewrichten en organen omhult. Zo zal er een diepe ontspanning ontstaan. Ook zet ik soms klanken in of gebruik ik mijn stem. Doormiddel van klanken en tonen kan er ook in de energie laag worden losgelaten. Je komt als het ware in een hogere trilling. Dit maakt dat je meer ruimte bewust wordt. Je ervaart jezelf dan ook lichter.  
                           

Sessie van 1,5 uur kost € 87,50

 

“De healing sessie was een bijzondere ervaring. Ik merkte dat ik al vrij snel weg zakte in het matras op de tafel. Het kadans, het ritme en de zachte uitnodigende stem van Lea maakte dat ik me er helemaal aan kon overgeven. Het was opmerkelijk dat de beweging stagneerde rondom mijn middenrif. Door de bemoedigende aanwijzing konden we er samen naar kijken. Ik herkende erin een verkramping en volgde Lea met een diepe adem. Alsof ze me aan de hand nam, dat was spannend maar al gauw veranderende er iets en kreeg ik meer lucht en ruimte. Dit heeft nog lange tijd doorgewerkt en ik had ook veel meer energie in de weken erna”. 

Julia

Mijn werkwijze kan hulp bieden wanneer: 

Aandachtspunten:

 • Er sprake is van een trauma
 • Je te maken hebt met verlies en rouw
 • Niet goed in contact bent met jezelf
 • Je afgesloten voelt
 • Bij slaapproblemen of stress
 • Als er spierspanning, stijfheid en gewrichtsklachten zijn
 • Je chronisch vermoeid bent
 • Bij rug en schouderklachten
 • Tijdens of na de zwangerschap 
 • Verkoudheid, koorts of teveel pijn hebben zijn contra-indicaties voor een massage
 • Eet voor de massage niet of weinig
 • Draag geen sieraden
 • Draag makkelijk zittende kleding zonder rits of knoop en bij Ayurvedische massage kleding die naderhand vies mag worden 
 • Neem na de massage de tijd om het gebeuren op je in te laten werken
 • Drink voldoende water na de behandeling 
 • Tijdens menstruatie word de Ayurvedische massage afgeraden
Volg ons
Praktijk uren

maandagmiddag, dinsdagmiddag/avond, woensdag en donderdagochtend

Mobiel

06 23831425

Algemene voorwaarden
Praktijk adres:

Pr. Margriestraat 58
3241 VH Middelharnis

Aanmelden Nieuwsbrief