Mijn pad…

Die reis in 2000 door Azië heeft uiteindelijk mijn leven een totaal andere draai gegeven. In India kwam Yoga op mijn pad. Dat was als thuiskomen. Bij mijn eerste leraar in de Himalaya was het alsof mijn lichaam de houding herkende en mijn geest de kennis als een spons opzoog. Tijdens de eerste Pranayama les, zittend aan de Ganges, voelde het alsof mijn hoofd open ging. De ruimte die ik toen ervoer was een openbaring. En het meest kostbare dat ik nog steeds uit Yoga haal is adem bewustzijn. Weer wat later kreeg ik in meditatie door om mijn handen te gaan inzetten. In Nepal werd ik geïnitieerd in reiki en in Thailand leerde ik de helende werking van massages kennen. Het werd mij steeds duidelijker wat mijn missie in het leven was. Namelijk anderen helpen op hun levenspad door op zachte, liefdevolle wijze patronen zichtbaar te maken. Vanaf 2002 ontwikkelde zich gaandeweg mijn praktijk en vond ik mijn zielenpad. In mijn werkwijze draag ik bij aan het principe van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Ik help je het contact aan te gaan en weer durven voelen. Door het ontstressen en ontladen van wat zich bij jou vastzet kun je in de ruimte die ontstaat op meerdere manieren weer in balans komen.  

Alles wat we meemaken in het leven laat een indruk achter tot op celniveau. We kunnen in ons hoofd al veel verder zijn met een proces terwijl het lichaam nog vast houd. Dit gegeven kom ik dagelijks in mijn praktijk tegen en fascineert me enorm. Wanneer alles doorvoeld en erkend wordt laat spanning zich los. Je daarin een stukje dragen is waarom ik dit werk doe. Daarin ben ik zeer sensitief (helder voelend/wetend) voor pijnplekken en wat ze willen uitdrukken. 

Niet hetgeen je meemaakt maar hoe je ermee omgaat bepaalt hoe je je voelt. 

Na vele jaren intensief ondergedompeld te zijn in scholing binnen en buiten Nederland vond ik ook mijn zielsverwant. Bijna 11 jaar vormden we samen met onze honden een gezin en maakten we prachtige en onvergetelijke reizen. Op onze laatste reis is hij december 2019 in zijn slaap overleden. Zijn dood zette me er toe aan het verhaal te schrijven over de liefde die ik heb gekend en heb verloren. Het boek Liefdesverband is door Uitgeverij Boekscout uitgebracht en te bestellen via mij of https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=12313 Daarnaast schreef ik korte teksten die opkwamen tijdens het intuïtieve tekenen. Deze zijn gepubliceerd in de gedichtenbundel levenswending dat te verkrijgen is via: https://www.boekenbestellen.nl/boek/levenswending/4385        Met beidde boeken hoop ik andere steun te bieden in het omgaan en dragen van verlies. 

De 4-jarige yoga opleiding in Nederland complimenteerde ik met de 6- maandelijkse internationale lerarenopleiding in India. Vanaf 2002 volgden vele opleidingen en bijscholing in Yoga, massage, coaching en ook energetisch werk zoals reiki, ademtherapie en aurahealing in binnen- en buitenland. Op dit moment volg ik een opleiding voor lichaamsgericht trauma therapie. Verder ben ik in bezit van een HBO medische en holistische basiskennis. En aangesloten bij YVN waardoor de zwangerschapsbegeleiding naar gelang je polis (deels) vergoed worden.   

Volg ons
Praktijk uren

maandagmiddag, dinsdagmiddag/avond, woensdag en donderdagochtend

Mobiel

06 23831425

Algemene voorwaarden
Praktijk adres:

Pr. Margriestraat 58
3241 VH Middelharnis

Nieuwsbrief