Mijn pad…

In 2000 heb ik alles losgelaten en reisde ik iets meer dan een jaar door Azië. In India kwam Yoga op mijn pad. Dat was als thuiskomen. Bij mijn eerste leraar in de Himalaya was het alsof mijn lichaam de houding herkende en mijn geest de kennis als een spons opzoog. Tijdens Pranayama les, zittend aan de Ganges, voelde het alsof mijn hoofd open ging. De ruimte die ik toen ervoer was een openbaring. En het meest kostbare dat ik nog steeds uit yoga haal is adembewustzijn. Weer wat later kreeg ik in meditatie door om mijn handen te gaan inzetten. In Nepal werd ik geïnitieerd in reiki en in Thailand leerde ik de helende werking van massages kennen. Het werd mij steeds duidelijker wat mijn missie in het leven was. Namelijk anderen helpen op hun levenspad door op zachte, liefdevolle wijze patronen zichtbaar te maken. Vanaf 2002 ontwikkelde zich gaandeweg mijn praktijk en vond ik mijn zielenpad. In mijn werkwijze draag ik bij aan het principe van het zelf helende vermogen van het lichaam. Ik help je het contact aan te gaan en weer durven voelen. Door het ontstressen en ontladen van wat zich bij jou vastzet kun je in de ruimte die ontstaat op meerdere manieren weer in balans komen. 

Alles wat we meemaken in het leven laat een indruk achter tot op celniveau. We kunnen in ons hoofd al veel verder zijn met een proces terwijl het lichaam nog vast houd. Aangrijpende gebeurtenissen laten hun sporen na in het fysieke. Dit kom ik dagelijks in mijn praktijk tegen en het blijft me boeien. Wanneer alles doorvoeld en erkend wordt laat spanning zich los. Hierdoor ontstaat er vertrouwen. En dat is nodig om te kunnen aankijken wat er (onbewust) wordt weggedrukt. Pas dan vind er werkelijke heling plaats. Je daarin een stukje dragen is waarom ik dit werk doe. Daarin ben ik zeer sensitief (helder voelend/wetend) voor pijnplekken en wat ze willen uitdrukken.

Niet hetgeen je meemaakt maar hoe je ermee omgaat bepaalt hoe je je voelt.

Mijn leven gaat over loslaten en mee bewegen. Verdriet en vreugde gaan hierin hand in hand. Mijn zielsverwant, waarmee ik bijna 11 jaar een intense en grote liefde mee mocht beleven, verliet vroegtijdig het aardse. In het schrijven, dat altijd een passie en toeverlaat voor mij is geweest, kon ik ons verhaal kwijt. Het boek Liefdesverband is uitgegeven door en te bestellen bij www.boekscout.nl De intense rouw beschreef ik tevens in korte teksten die opkwamen tijdens het intuïtieve tekenen. Deze zijn gepubliceerd in de gedichtenbundel Levenswending en te krijgen via www.boekenbestellen.nl

Met beide boeken hoop ik anderen steun te bieden in het omgaan en dragen van verlies.

In de afgelopen twintig jaar heb ik me ondergedompeld in opleidingen en persoonlijke trajecten in binnen en buitenland. Mijn eigen innerlijke reis die rond 1998 met de dood van mijn moeder echt begon, beschouw ik als de grootste leerschool. Door al mijn ervaringen echt te doorleven en door zelfreflectie ben ik gegrond in een diep weten en vertrouwen, van waaruit ik een baken kan zijn voor jou. 

De 4-jarige yoga opleiding in Nederland complimenteerde ik met de 6- maandelijkse internationale lerarenopleiding in India. Vanaf 2002 volgden vele opleidingen en bijscholing in Yoga, massage, coaching, lichaamsgericht trauma therapie en ook energetisch werk zoals reiki, ademtherapie en healing. Op dit moment volg ik de Cranio Sacrale basisopleiding. Verder ben ik in bezit van een HBO medische en holistische basiskennis.    

Volg ons
Praktijk uren

maandagmiddag, dinsdagmiddag/avond, woensdag en donderdagochtend

Mobiel

06 23831425

Algemene voorwaarden
Praktijk adres:

Pr. Margriestraat 58
3241 VH Middelharnis

Aanmelden Nieuwsbrief