Yoga verbind je met jezelf 

Yoga is een waardevolle methode om in verbinding te komen op meerdere bewustzijnslagen dat fysiek invloed heeft op spieren, gewrichten, zenuwstelsel, bloedsomloop en hormonale huishouding. Het helpt je de verbinding met jezelf weer aan te gaan. En leert je om te voelen en weer te ademen naar vastzittende delen waardoor verkrampingen kunnen losweken. Door mee te bewegen in de ruimte die ontstaat breng je doorstroming op gang waardoor stijfheid soepeler wordt. Yoga is geen doel maar een pad naar een bewuster en vrijer leven. Het leert je te gronden zodat je stevigheid ervaart. Mee te bewegen met levenservaringen en durven los laten wat niet langer dient. Als ook je hart te openen en milder te worden naar jezelf en anderen.

Yoga is de basis van waaruit ik mijn leven leef en jou in mijn werkveld benader. De wekelijkse yoga lessen geef ik alleen nog in dienst van anderen.    Deze lessen zijn gebaseerd op hatha-yoga waarbij de pranayama-ademoefeningen een prominente plaats innemen. Hierdoor zal de levensenergie toenemen en ontstaat er emotioneel een beter evenwicht. Verder kenmerkelijk aan mijn manier van lesgeven is dat houdingen aaneengeschakeld in vloeiende beweging elkaar opvolgen. Met voldoende rust en ruimte om het effect ervan waar te nemen. Elke les ontstaat in het moment. Ik ga er onvoorbereid in en richt mij op de groepsenergie. Zo zal het telkens weer anders worden ervaren en neem ik je als het ware mee op reis.   

De verschillende groepslessen variëren in intensiteit maar dragen allemaal de intentie in zich om samen te vloeien met wie je werkelijk bent.

“Dan is de ziener thuis in zich zelf” Uit de Yoga Sutra.

Dinsdag in de ZenZone Hellevoetsluis >>> 9.00u – rustige hatha                      Opgeven: Warren’s sportinstituut

Donderdag in Oude Tonge >>> 18.45u – Hatha flow                                                                                                         20.00u – Yin/Yang                                 Opgeven: yogastudio Me-Time 

 

Volg ons
Praktijk uren

maandagmiddag, dinsdagmiddag/avond, woensdag en donderdagochtend

Mobiel

06 23831425

Algemene voorwaarden
Praktijk adres:

Pr. Margriestraat 58
3241 VH Middelharnis

Aanmelden Nieuwsbrief